0 items
€ 0,00
Subtotaal
Verzendkosten
21% BTW
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
Totaal incl. BTW € 0,00

Goedkope werkkleding, vrijetijdskleding en werkschoenen

Goedkope werkkleding, vrijetijdskleding en werkschoenen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij hebben uit ons totale assortiment een selectie gemaakt voor u met goedkope werkkleding, kleding, veiligheidsschoenen, PBM en overige artikelen, de “Best deals”. Hierbij is niet alleen naar de prijs gekeken maar ook naar de kwaliteit van de artikelen. Hieruit is een mooie collectie voortgekomen met werkkleding/kleding en werkschoenen van een goede kwaliteit maar met een betaalbare prijs. Neem ook even een kijkje in onze outlet werkkleding voor leuke koopjes!  
 

Ruim assortiment

PB Protection is specialist op het gebied van werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, maar ook voor o.a. sportkleding, badtextiel en tassen kunt u bij ons terecht. We handelen dus niet alleen in het segment “goedkope werkkleding” maar ons hele assortiment is wel zeer voordelig geprijsd!

 

Klant staat voorop!

Bij ons staat klantvriendelijkheid en bereikbaarheid voor de klant zeer hoog in het vaandel. Wanneer u hulp nodig hebt neem gerust contact met ons op, wij zijn (tijdens kantooruren) telefonisch, via e-mail en via Live Chat bereikbaar. Of u nu op zoek bent naar goedkope werkkleding of werkschoenen, maar één product of een grote bestelling, wij doen altijd ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen!