0 items
€ 0,00
Subtotaal
Verzendkosten
21% BTW
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
Totaal incl. BTW € 0,00

Ruilen / retourneren

Indien u niet tevreden bent met de bestelde artikelen, kunt u deze binnen 14 dagen GRATIS ruilen of retourneren. De artikelen dienen hierbij ongedragen en ongebruikt te zijn en voorzien te zijn van de originele labels en indien van toepassing in de originele verpakking. (ook niet op schrijven en/of beplakken)
Indien niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, zal 10% op de prijs worden ingehouden.
Uw aankoopbedrag krijgt u binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. 

Procedure
Wanneer u een artikel wilt ruilen of retourneren geeft u ons even uw bestelnummer, de artikelcode en de maat door, en eventueel het vervangende artikel dat u wenst te ontvangen via info@pb-protection.nl. U krijgt hierna automatisch een berichtje betreffende de afhandeling van uw retouren. 

Gepersonaliseerde artikelen
Een uitzondering zijn artikelen welke voor u zijn gepersonaliseerd met een logo of tekst, deze artikelen kunnen uiteraard niet geretourneerd worden.   
Bent u echter niet tevreden met uw artikel, neem dan zeker contact met ons op. Ons doel is om ieder artikel naar volle tevredenheid van de klant te leveren. Eventuele problemen en/of gebreken lossen we daarom ook graag voor u op.

Verzendkosten
Wanneer u verzendkosten heeft betaald, en u uw totale bestelling retour stuurt, ontvangt u binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending een voucher met de waarde van de verzendkosten. Deze voucher kunt u inwisselen bij het plaatsen van uw volgende bestelling.